Марселино Кареасо и Юрген Матай подновиха тренировки с ЦСКА. Кареасо се

...
Марселино Кареасо и Юрген Матай подновиха тренировки с ЦСКА. Кареасо се
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА и Кареасо се завърнаха към тренировки

Марселино Кареасо и Юрген Матай възобновиха тренировки с ЦСКА. Кареасо се готвеше наедно със съотборниците си през днешния ден, само че няма да играе в идното домакинство на Черно море за състезание в събота от 21:15 часа, защото от треньорския щаб не имат намерение да рискуват и да форсират връщането му в игра, откакто полузащитникът пропусна последните три мача на " алените " поради контузия.

Централният защитник Матай, който се възвръща от интервенция на коляното, пък възобнови занимания с бегови извършения, написа Българска телеграфна агенция. Той се възвръща по проект и се чака да бъде разполагаем при започване на 2024 година.

Амос Юга, който не е играл от месец поради травма, също към този момент е възобновен и е покрай завръщане на терена, само че е малко евентуално старши треньорът Нестор Ел Маестро да го пусне още против Черно море. 

Ел Маестро пък е доста удовлетворен от показаното от колумбийския нападател Майкъл Естрада по време на последните тренировки. Естрада дойде на " Българска войска " от мексиканския Толука при започване на юли, само че беше доста изостанал с подготовката. Еквадорецът обаче наваксва и усъвършенства формата си с всяка една сесия и наставникът на ЦСКА е убеден, че футболистът ще бъде доста потребен на тима до края на сезона.      
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР